ChokladtempereringsmaskinFBM
Maestria 60kg
Chokladtempereringsmaskin
FBM
Maestria 60kg
EXW fast pris exklusive moms
18 000 €
Tillverkningsår
2025
Skick
Begagnad
Plats
Schaafheim 

Visa bilder
Visa karta
Uppgifter om maskinen
- Maskinbeskrivning:
- Chokladtempereringsmaskin
- Tillverkare:
- FBM
- Modell:
- Maestria 60kg
- Tillverkningsår:
- 2025
- Skick:
- nästan som ny (begagnad)
- funktionalitet:
- helt fungerande
- Drifttimmar:
- 220 h
Pris och plats
EXW fast pris exklusive moms
18 000 €
- Plats:
- Schaafheim, Tyskland
Ring
Erbjudandets detaljer
- Förtecknings-ID:
- A19858250
- Senast uppdaterad:
- den 2025.08.28
Beskrivning
Maskininformation:
Tillverkningsår: 02/2025
Kapacitet: 60 kg
Maskinens vikt: 360 kg
Produktion av tempererad choklad: 130 kg/h
Anslutning: 16A CEE-kontakt
Mått: Bredd 900 mm, Djup 920 mm, Höjd 1550 mm
Beskrivning:
Tempererings- och överdragningsmaskinen modell MAESTRIA60 är konstruerad för temperering och överdrag av alla typer av choklad. Tack vare sina kompakta mått är MAESTRIA60 särskilt lämplig för mångsidig användning på begränsade utrymmen.
Djdew Ta Imopfx Agleku
En kontinuerlig temperering via en skruv med hjälp av en kylenhet säkerställer att chokladen alltid är klar för användning med rätt temperatur. Maskinen är utrustad med en uppvärmd doseringsanordning som styrs av en pneumatisk trevägsventil, vilket möjliggör direkt dosering av choklad i formar för exempelvis chokladkakor, praliner och andra produkter.
Med rätt överdragsutrustning kan alla typer av konditoriprodukter (delvis eller helt) täckas med choklad med denna maskin.
Annonsen översattes automatiskt och vissa översättningsfel kan ha inträffat.
Tillverkningsår: 02/2025
Kapacitet: 60 kg
Maskinens vikt: 360 kg
Produktion av tempererad choklad: 130 kg/h
Anslutning: 16A CEE-kontakt
Mått: Bredd 900 mm, Djup 920 mm, Höjd 1550 mm
Beskrivning:
Tempererings- och överdragningsmaskinen modell MAESTRIA60 är konstruerad för temperering och överdrag av alla typer av choklad. Tack vare sina kompakta mått är MAESTRIA60 särskilt lämplig för mångsidig användning på begränsade utrymmen.
Djdew Ta Imopfx Agleku
En kontinuerlig temperering via en skruv med hjälp av en kylenhet säkerställer att chokladen alltid är klar för användning med rätt temperatur. Maskinen är utrustad med en uppvärmd doseringsanordning som styrs av en pneumatisk trevägsventil, vilket möjliggör direkt dosering av choklad i formar för exempelvis chokladkakor, praliner och andra produkter.
Med rätt överdragsutrustning kan alla typer av konditoriprodukter (delvis eller helt) täckas med choklad med denna maskin.
Annonsen översattes automatiskt och vissa översättningsfel kan ha inträffat.
Leverantör
Observera: Registrera dig gratis eller logga in, för att få tillgång till all information.
Registrerad sedan: 2025
Skicka förfrågan
Telefon & Fax
+49 6073 ... annonser
Din annons har raderats framgångsrikt
Ett fel har uppstått