LINJÄR Blancher/SpisSELO
LINJÄR Blancher/Spis
SELO
Skick
Begagnad
Plats
Lorquí 

Visa bilder
Visa karta
Uppgifter om maskinen
- Maskinbeskrivning:
- LINJÄR Blancher/Spis
- Tillverkare:
- SELO
- Skick:
- begagnad
- funktionalitet:
- helt fungerande
Pris och plats
- Plats:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Ring
Erbjudandets detaljer
- Förtecknings-ID:
- A19258926
- Referensnr.:
- 0000000196121
- Senast uppdaterad:
- den 2025.05.30
Beskrivning
I ångtunneln kokas emulsionen med kondenserande ånga. Bandhastigheten och ångtillförseln justeras för att uppnå önskat kokningsresultat. Koktiderna varierar beroende på produkt.
Ångan injiceras genom mitten och ungefär 80 % ovanför samt 20 % under.
Ångkokningstunneln består av ett transportband i rostfritt stål, en ångkammare, ett centralt ångbad med styrsystem, vattenlås, utrustning för borttagning av överskottsånga samt en tunnelram.
Köttemulsionen deponeras i strängar på transportbandet av rostfritt stål och förs igenom ångkammaren. Transportbandets hastighet och ångmängd justeras så att köttemulsionens centrumpunkter uppnår en temperatur från 0°C till minst 90°C vid utgången av ångtunneln.
- Ingångstemperatur: -2°C / 2°C
Fgsdpfxswn Dvrj Acxjh
- Utgångstemperatur: 90°C
Kapaciteten kan variera beroende på produkt.
För kontinuerlig bearbetning av en kött-/spannmålsblandning kan produktionen uppgå till 9 ton/timme.
Annonsen översattes automatiskt och vissa översättningsfel kan ha inträffat.
Ångan injiceras genom mitten och ungefär 80 % ovanför samt 20 % under.
Ångkokningstunneln består av ett transportband i rostfritt stål, en ångkammare, ett centralt ångbad med styrsystem, vattenlås, utrustning för borttagning av överskottsånga samt en tunnelram.
Köttemulsionen deponeras i strängar på transportbandet av rostfritt stål och förs igenom ångkammaren. Transportbandets hastighet och ångmängd justeras så att köttemulsionens centrumpunkter uppnår en temperatur från 0°C till minst 90°C vid utgången av ångtunneln.
- Ingångstemperatur: -2°C / 2°C
Fgsdpfxswn Dvrj Acxjh
- Utgångstemperatur: 90°C
Kapaciteten kan variera beroende på produkt.
För kontinuerlig bearbetning av en kött-/spannmålsblandning kan produktionen uppgå till 9 ton/timme.
Annonsen översattes automatiskt och vissa översättningsfel kan ha inträffat.
Dokument
Leverantör
Observera: Registrera dig gratis eller logga in, för att få tillgång till all information.
Registrerad sedan: 2024
Skicka förfrågan
Telefon & Fax
+34 968 6... annonser
Din annons har raderats framgångsrikt
Ett fel har uppstått